Op kamers

in

Gezamenlijk wonen, betekent met meerdere CTO-sporters in een huis of appartement wonen, waarin je een kamer huurt, maar gezamenlijke ruimtes deelt (keuken, woonkamer, sanitaire ruimtes). Dit houdt in dat je gezamenlijke verantwoordelijkheden hebt. CTO Eindhoven houdt rekening met de wensen en behoeften van de topsporter, maar is daarin afhankelijk van het aanbod vanuit de woningcorporaties.

Zelfstandig wonen

Zelfstanding wonen is een vorm van wonen voor sporters die gezien leeftijd, status en mogelijkheden hier aan toe zijn.

Coördinatie wonen

Om in aanmerking te komen voor huisvesting, kun je een intakegesprek aanvragen bij CTO Eindhoven. Daarin kun jij je wensen en behoeften aangeven en zal CTO EIndhoven de (on)mogelijkheden en bijkomende kosten in kaart brengen. 

Wooncoach

Als je uit huis gaat, betekent dat andere verantwoordelijkheden. Hierbij kun je denken aan samenwerking met huisgenoten en zelf je planning maken. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen kun je gebruik maken van de ondersteuning van de wooncoach. Zij helpt de topsporter in zijn/haar ontwikkeling in zelfstandig wonen.

 

 

 

 

  • Inge Dekker net naast het podium op de 100 meter vlinderslag. 0,01 te weinig voor het brons. #zuur
  • RT @SvRouwendaal: Yeah 9 seconde van mijn NR afgezwommen op de 1500m! Top tijd! Heel erg blij mee!
  • RT @Maarten__B: Heel erg blij met mijn 7.58.8 op de 800 vanmorgen! Individueel ben ik klaar, voor zaterdag ben ik reserve op de 4x200! #EK


CTO Eindhoven

Volg CTO Eindhoven

Wil je snel meer weten?