Op kamers

in

Gezamenlijk wonen, betekent met meerdere CTO-sporters in een huis of appartement wonen, waarin je een kamer huurt, maar gezamenlijke ruimtes deelt (keuken, woonkamer, sanitaire ruimtes). Dit houdt in dat je gezamenlijke verantwoordelijkheden hebt. CTO Eindhoven houdt rekening met de wensen en behoeften van de topsporter, maar is daarin afhankelijk van het aanbod vanuit de woningcorporaties.

Zelfstandig wonen

Zelfstanding wonen is een vorm van wonen voor sporters die gezien leeftijd, status en mogelijkheden hier aan toe zijn.

Coördinatie wonen

Om in aanmerking te komen voor huisvesting, kun je een intakegesprek aanvragen bij CTO Eindhoven. Daarin kun jij je wensen en behoeften aangeven en zal CTO EIndhoven de (on)mogelijkheden en bijkomende kosten in kaart brengen. 

Wooncoach

Als je uit huis gaat, betekent dat andere verantwoordelijkheden. Hierbij kun je denken aan samenwerking met huisgenoten en zelf je planning maken. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen kun je gebruik maken van de ondersteuning van de wooncoach. Zij helpt de topsporter in zijn/haar ontwikkeling in zelfstandig wonen.

 

 

 

 

  • CTO zwemmers actief in Frankrijk, Denemarken en Nederland http://t.co/M8ujzPBgrG
  • RT @monieknijhuis: Het voelde gisteren wat moeizaam, maar toch een degelijke 2.25 op de 200 schoolslag. Vandaag staat de 100 school op het …
  • @verhagensanne pakt de bronzen medaille op de Grand Prix in Qingdao. Gefeliciteerd! #judoqingdao2014


CTO Eindhoven

Volg CTO Eindhoven

Wil je snel meer weten?